Hvorfor Velge en Virtuell Assistent?

VIRTUELL ASSISTENT

Hvorfor Velge en Virtuell Assistent? Hva er fordelene?

🇳🇴 🇬🇧

Hvorfor velge en virtuell assistent? Hva er fordelene ved å bruke en virtuell assistent?

5 GODE GRUNNER TIL Å BRUKE EN VA

Ved å engasjere en virtuell assistent, kan du delegere oppgaver, frigjøre ressurser og fokusere på din kjernevirksomhet. Dette kan for eksempel inkludere å svare på kundeservice e-post, besvare telefon samtaler, svare på chat henvendelser og aktivitet på sosiale media.

Hvorfor Velge en Virtuell Assistent
Sekretær.com
Din virtuelle assistent i Norge

1. Lær hvordan og hva du skal delegere

Ikke gjør feilen med å forsøke å få til alt selv. Vi har sett alt for mange bedrifsledere som bruker hele dagen på kunder i butikk/klinikk og resten av kvelden på å svare på kunde e-post, bedriftens facebook og Instagram sider. Man blir fort utbrent ved å gjøre alt selv.

Når arbeidsmengden øker, er det normalt å ansette flere – men dette er en kostbare investering og Ikke alle bedrifter har denne muligheten.

Ved å engasjere en virtuell assistent, kan du delegere tidskrevende oppgaver så du kan fokuserer på bedriftens kjernevirksomhet. For eksempel kan dette være oppgaver som å svare på e-poster, svare på innkommende telefon/video og chat samtaler. Ta imot bookinger, følge opp henvendelser på bedriftens facebook, IG, Google, skrive nyhetsbrev eller oppdatere bedriftens hjemmeside.

Nøkkelen for å lykkes er å identifisere hvilke ressurskrevende oppgaver som ikke nødvendigvis må utføres av deg eller ditt team så dere kan bedre disponerer ressursene deres til andre oppgaver.

Dette krever at bedriftslederen vet hvordan å delegere oppgaver og hvilke oppgaver som skal delegeres.

2. Tilby utvidet tilgjengelighet til dine kunder

Skaff deg et fortrinn ovenfor dine konkurrenter. Men mindre du har ansatte som jobber på kveldstid og helger, kan du nå være tilgjengelig for alle kunde henvendelser også etter at bedriften har tatt kvelden. Til og med på helligdager kan vi være tilgjengelig.

3. Bli mer synlig på nett

Vi Virtuelle assistenter er dyktige på mer enn kontoroppgaver. Vi fordyper oss også i den digitale verden av markedsføring på sosiale medier. Å ha en aktiv tilstedeværelse på plattformer kundene dine bruker, vil bidra til å utvide virksomheten din eksponentielt.

Din virtuelle assistent kan opprette og administrere dine sosiale medieprofiler. Dette inkluderer å lage skreddersydd innhold som vil tiltrekke og engasjere publikum din bedrift ønsker å nå.

I tillegg vil vi svare på alle spørsmål, kommunisere med brukere i samtaler og til og med sette opp en chatbot på din FB side.

Og sist men ikke minst så kan vi opprette og følge opp dine sosiale annonser

Din virtuelle assistent kan opprette og administrere dine sosiale medieprofiler

4. Skaler opp og ned etter behov

Med en virtuell assistent betaler du kun for selve tiden som den virtuelle assistenten bruker på å utføre dine oppgaver.

For eksempel kan vi hjelpe deg med å ta innkommende anrop, e-post, chat og behandle bookinger i høytidene, når du har ferieavvikling eller når noen er syke. Når arbeidsmengden minker, kan du redusere timer og varighet for oppdraget. Skaler oppdraget opp og ned etter behov.

5. Få hjelp med oppgaver som ligger utenfor din kjernekompetanse

Som vi har vært inne på tidligere, er det viktig for en bedriftsleder å ikke gjøre alt mulig selv. Å delegere oppgaver er nødvendig for å lykkes, så hvorfor ikke engasjere en virtuell assistent som kan hjelpe deg på disse områdene?

Du har kanskje mange gode ideer, men ikke alltid nok tid til å utføre dem? Eller kanskje er du flink til å snakke med kunder og bygge relasjoner ansikt til ansikt, men kanskje ikke på sosiale medier?

En god løsningen er å engasjere en VA

Hvorfor Velge en Virtuell Assistent?

Å engasjere oss som din virtuelle assistent vil hjelpe deg med å spare både tid og penger.

Tips før du tar kontakt – skrive ned en liste over alle oppgavene du utfører som er kjedelige, tidsoppslukende og / eller vanskelige. Når du har listen over oppgaver, vet vi om du trenger en eller flere virtuelle assistenter for å håndtere dem alle.

KONTAKT

Nå har du muligheten til å teste tjenesten vi leverer i 3 timer helt gratis og helt uforpliktende. Fortell litt om hva du ønsker hjelp med, så hører du fra oss innen 24 timer!